Miss yah bitch!

Ja här sitter jag hemma på en fredagkväll, det var ett tag sedan nu. Men mamma fyller ju år så det har varit lite tillställning i mitt hus.
Dagen har varit fruktansvärt slapp, men det är goett. Min klass har fått våra efterlängtade klasströjor eller vad det heter, blev lite tjaffs men va fan.
JAg sitter och tjötar med folk på msn som vanligt. Msn kommer och går. Ibland är jag inte alls ofta inne där, men på senaste tiden blir det allt oftare. Jämt faktiskt, eller ja, när jag sitter vid datorn. Men det är trevligt att sitta och dela sina tankar. Hehe. OCH jag lyssnar på musik, för tillfället är det coldplay, har ju ingen aning om vad jag ska lyssna på!!!
Jag älskar att sitta på fåtöljen jag fick efter min gammelfarmor. Man kan sitta hur man vill och sitta skönt! Yeah!

Imorgon hoppas jag på att få vara med Anna, hon är min bästavän. Vi är bäst! UNDERBART! Men seriöst, jag och Anna har varit "sååå tajta" sen trean. Nu går vi i nian. Och vi har max varit sura på varandra 2 timmar eller något. Vi borde vinna nobelpriset i vänskap. Älskar dig!


Baile? Siiiiiiii...


Haha, take more of this shit!

Yeah yeah, David är också min vän. NOTERA SMINKET PÅ GUTEN!


MSN suger och jag älskar att jag hatar det.

Jag sitter och är helt slapp. Jag orkar ingenting! Borde plugga men jag orkar inte hämta boken, borde repa men jag har ingen lust. JAG VILL GÖRA NÅGOT ROLIGT! Jag hatar alla dom här sakerna man gör och man tycker det är skit tråkigt. Jag vill ha sommar och jag vill ändra mitt liv! Haha. Fyy, men seriöst jag är så trött på allting nu! Inte nog med att jag MÅSTE klippa mig! Mitt hår är som en buske eller något sånt. Det är fortfarande inte nog med det heller,  jag vet inte var och hur jag ska klippa mig! FANFANFAN. Jag dör snart på alla frisyrer, det finns ingen jag vill ha. Hatar den jag har nu typ också, är såå trött på det! Jag skulle vilja ge frisören fria händer, men det vågar jag inte. 

HAT!


RSS 2.0