Katt på en tröjaaah!

Jag ligger i min säng efter en utmattande dag, höh!  Har sjukt ont i halsen, baad. Men ligger och lyssnar på Lady Gaga så jag överlever haha. Hon är fan bäst (Y)
I skolan idag har jag druckit både pucko och kaffe. Imponerande Elin! Faktiskt gott. Vi slutade halv ett idag så det var goett! Åkte in till stan med Linnea och Anna. På Donkis började jag skratta åt Linnea så jag grät! Kan inte fatta det. Sjukt frustrerande nu efteråt när jag tänker på det? haha, men fortfarande kul. SEN HITTADE JAG EN T-SHIRT MED LEOPARDSKÄGG! Jag har aldrig sett något som var mer fantastiskt!! Blev hur kär i den som helst! Så jag har hittat min! Nej men jag verkligen föll för det. möhö. Dock så var det ju ingen KATT PÅ TRÖJAAAH men jag tror jag gillar att se det hängande i affärer än att ha på mig det själv kanske.. Men tänk er, LEOPARDSKÄGG!! 
Men efter det åkte Anna hem för hon skulle träna fotboll. Jag och Linnea visste inte riktigt vad vi skulle hitta på så vi letade efter en mascara åt henne och det fann vi. Sen gick vi mest och filofiserade om massa saker. Lite pinsamt kanske det blev tillslut. haha.
PUSSSSSSSS


Lovely!


PAANIIIIK!


SHIT SHIT SHIT! Känner att jag letar som en en bäver! Kan verkligen inte hitta denna tröja. Vill liksom ha på mig den! Har inte använt den sen i sommras känns det som men jag vet inte. Kan jag har glömt den någonstans, värmland? Isf är det sjukt jobbigt för jag vill ha den nu! Hatar när det blir såhär, man glömmer bort kläder och sen när man kommer ihåg dom så är dom borta! FUUUUCKKKK!!!

Bulle på huvdet!!

JAG HAR UPPSATT HÅR! Haha, orkar inte ha det slängandes och hängandes runt mig. Jag brukar faktiskt ha det när jag går runt här hemma. Liksom inget man bryr sig om direkt. Känns lite trevligt faktiskt ha uppsatt då och då. Men först och främst måste jag tacka Anna för igår! Det var helt fanstastiskt gulligt av dig! Tack, sweetie!♥
Idag var det skola, man bah fuck haha. Vaknade pigg efter att ha suttit och ätit halva natten. Har kommit på att man slipper frukosten då? Man blir ju liksom inte hungrig. Eller ja, jag har inte ätit frukost innan skolan på flera år men då kanske det iaf bra att äta på natten. Skolan idag var lite pinsam, men va fan. Någon gång måste jag komma över helgen haha! Sen typ på so:n hade jag absolut ingen lust att jobba på mitt sånt arbete man gör i alla ämnen känns det som. Så jag skrev om Guds Barn på tavlan. Jag tror faktiskt många slängde en blick åt det och tittade då och då. Dom tyckte nog att det var intressant, faktiskt.
Jag älskar att bara sitta och skriva upp massa ointressanta saker, skulle egentligen kunna skriva upp mer. Men med tanke på omständigheterna tycker jag nog det är opassande, hehe. Funderar snart på att kolla upp vad jag ska ha på mig imorgon, känner att jag inte orkar stressa imorgon. Tur som är ska vi inte ha gympakläder med oss. Det är verkligen de värsta md gympa att man måste ta med sig massa kläder. Vi ska ha oförberätt prov ist. YEAAH!
Bajs.


Ser tjock ut haha, Men ville bara ha bevis på att jag har bulle på huvudet hahah, fail...

Någon mening i Tro och Tvivel skulle kanske passa?

Det är söndagkväll och jag ska inte till skolan imorgon. Yeah yeah. UUUUHH! Imorgon ska jag iväg med Anna. Vet inte vart så är skit full av längtan!! Går dagen behövs inte sägas så mycket mer än YEAAH! Haha nää, men nu bryr jag mig faktiskt inte mycket om den längre. Gjort är gjort va fan. Skiter i att tänka på det mer bara.
Idag har jag gått och gått. Tittat på Bert i flera timmar med Anna och Linnea. Ganska skönt med tanke på tanken :)
Nu sitter jag och msnar och lyssnar på musik. Visst har jag trevligt men, ja. Finns så mycket som sker vöttö! Men man överlever så länge man inte dör! HA!

BAJS, Elin.


Hotties på en gammal bildis yeeah

.

Fan fan fan!

GUD!...

Gud vilken dag det har varit haha! Ganska lugn faktiskt, men den är inte över än!
Var i stan en snabb sväng med Ellen och Davidgay. Davidgay fick köpt en underbar skjorta som han ska ha på sig imorgon på middagen min klass ska ha. Den som vill får komma! Naah, men iaf såna man känner. Tror la det blir ungefär 100 pers. Ganska myys. För en gångs skull är det underbart att vara bland de sista på klasslistan. Liksom jag, Ellen, Linnea och Matilda ska typ bara dela ut chips, bål, sälja lotter och vara helt underbara!
Men nu förtillfället sitter jag och lyssnar på musik. Älskar det! Samtidigt msnar jag med Davidgay också. Jag, han och många andra vänner har lite problem för tillfället. Eller ja, inte så stora men vil vill ju så gärna få ihop det nu i det sista. Höhö, vad tror man egentligen. Jag hatar mitt hår också. Vill bara få till och göra något roligt, men är lite rädd för att det kommer se handikappat ut. Får se om ja kan göra något åt det kanske. Man vet ju aldrig.
PUSS.

Fan vad sköönt med sommar och en skev fot! Haha, love! (Tror det är mamsen som tar kort på sin GLADA dotter, höhöhö)

Klubbland.

HIIIIMLEN ÄR GJOOOOORD AV STEEN! Jag har blivit sugen på att lyssna på Håkis igen!!! Det måste bero på det fina vädret! Love it!

Igår:

Fruktansvärt tråkig  förmiddag igår, eftermiddagen var dock liiite roligare för då hade ju alla kommit hem. Sen bytta jag några sms med Linnea och det var dags att börja stresssa. Jag stressade så jag grät! Men det var värt det. Det var en ganska fail kväll egentligen, men men. Vi hade grymt "roligt" iaf. Kanske inte Jyrkan men han överlever det lilla. MÖHÖ. Tur att det inte regna den här dagen iaf om man säger så :)

Idag:

Var inne i stan idag med Linnea och Anna. Kul vare.  Alla fick sig köpt något. Lite ovanligt, jag fick mig köpt en randig tröja från MQ och en blus från Sisters. Mamma, pappa och syster kom in i stan också så jag fick bytt skinjackan jag fick i födelsedagspresent till en mindre storlek. Gött att systra mi skulle övningsköra så jag slapp dra runt på det :) GÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!

PUSSENPÅ.


Natten vi kysste all skit. Nej men seriöst vad gör du? haha


Har tråkgt en lördagmorgon.

Den här veckan har jag fyllt 16! YEAH! Malin gjorde det på samma dag som mig också, så grattis Malin! :)

Jag har jätte tråkigt, men orkar inte riktigt göra något åt det. Så jag vill göra ett sånt coolt inlägg som jag har sett att iaf Kissie och Rahlenfeldt (vet inte om man ska kalla honom krilleboooi längre?) har gjort för några dagar sen, om inte veckor. Så nu tänkte jag göra det, måste ju vara lika cool. Dah?

Bästa veckodagen: Stunden när man kommer hem på fredagen och enda tills Lördag natt. Det blir ungefär en dag.
Humör:Lite trött, samtidigt vill jag hitta på något roligt.
Favoritgodis: Chooklaaaad!
Är det nåt du absolut inte äter: Människor.. :$
Kläder just nu: Blåa adidas tränings shorts och en jätte stor t-shirt. MYYS!  
Musik just nu: Jag har varit vilsen, Lisa - Parken
Favoritsaft : Fläder eller apelsin.
Dagens längtan: Klassresan till Ungern och sommar!
Hur många kuddar sover du med: 2st
Spelar du nåt instrument: Ja, iaf gitarr. Men kan ju det mesta ;) höhö
Dagens frisyr: Något som kallas morgonfriss..
Kommer du ihåg din första kärlek: Jag tror det, kanske.
Har du några homosexuella vänner: Mja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ofc!
Ser du på kärleken som ett misstag: Naah.
Bio eller promenad: Beror på vem man är med.
Dagens borde: Göra något roligt av den. 
Dagens  fundering: Har inte tänkt på det än.
Snarkar du? Hoppas jag inte ;)
Rädd för insekter? Finns värre!
Det här är jag bra på: Roa mig själv ;)
Vad vill du jobba som? Ekorre.
Chips eller godis? Båda
Skriver du dagbok? Nope
Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Nej, det har jag inte :) 
Hur många syskon har du? En storasyster
Är du rädd för blod? Nejnej.
Anser du att du är stark? Starkast i världen, dah?
Röker du? Nej haha
Snusar du? Noo, usch.
Använder du knark? Varje morgon kl sju.
Kaffe eller te? Te.
London eller Paris: Paris.. Har icke varit i Löndön ÄN!
Favoritfärg: Lila, har varit det i 16 år nu.
Född: Göteborg.
Nationalitet: Svensk.

Nu har jag varit cool.


Face off på Anna och Linnea <3


Meet me halfway. Please?

Söndag eftermiddag och sista dagen på årets påsklov. Imorgon börjar det jobbiga igen, men inte så långt kvar nu. Bye bye Trulsegårdsskolan!
Det är skönt att det fina väder börja komma, längtar efter värmen nu bara. Men den kommer la smygandes den snart med.
Det är sista söndagen som femtonåring i hela mitt liv framöver. Känner lyckan inom mig haha. Naah, finns nog bättre saker. Men ändå skönt att ligga i sängen och vänta på mamma och pappa som är på maxi. Jag hoppas dom kommer hem med chips och fanta exotic thrill som jag sa. Skulle underlätta. Det verkar som dessa deprisioner har tagit över mig, men nej! Verkligen inte. Jag ligger i sängen och tjuter av lycka nästan. Tror det bara är skolan som tynger ner mig, men om jag har stått ut snart 9 år så kan jag fan klara av 27 dagar till! Yeah! Haha, sen är det bara gymnasiet också, men det är ju trevligare.

Det finns ungefär två tankar som jag har tänkt på idag. Den ena är att jag är sugen på någonting gott och den andra är att jag vill ifrån Göteborg!! Jag vill se något nytt eller en storstad! Stockholm skulle sitta fint, förlåt Anna. Men det känns som hela sveriges civilisation har placerat sig där. Men det är nog sant. Trots att Göteborg är näst störst så händer det inget här!! VILL IVÄÄG!


Hey, soul sister.

RSS 2.0