Ibland tycker jag att jag sjunger ganska bra...

Hello there sweetie! Min älsklings hälsningsfras för tillfället. Det är bra. Jag sitter och har nyss duschat och gjort mig riktigt fin, haha. Jag lyssnar på Donkeyboy´s låt Ambitions. Jag vet inte om jag tycker den är bra eller dåligt. Men jag tror jag gillar den (Y).
Det var sjukt spännande igår, men kan inte skriva ner mer. Haha. Kallt var det i alla fall.
Jag har tränat idag, det var la lite sådär ansträngade. Men jag fuskade... Hemska tanke!
PUSS.


Jag älskar Bobby♥!


Okej, för denna gång... blä och ½!

Jag har inte tänkt att göra något inlägg. Men en viss Viktor tvingade mig. Han är nog mitt största fan. Haha. ELIN ÄR VIKTORS IDOL! Han har önskat ett inlägg av mig, han tycker att jag är underbar! HÖHÖ. Jag har nog världens bästa liv. Förutom att jag är förkyld. Det är snart helg!
PUSS.


Det här är min tavla, jag ska bo där när jag blir stor! Asså i tavlan...


Nightlife, baby?!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det en eller fler människors födelsedag! Jag har haft överskottenergi all day long. Vilket jävla life! Jag sitter i min kära mjuka stol (vet inte hur det egentligen rätta ordet stavas) och har nyss lagt in mina gymnasieval. Nu är det bara att att hoppas! Haha. Jag lyssnar på Babyshambles just för tillfället. Känner mig tvungen att lära mig någon text till Arvika. Dock är jag inte säker på att de kommer. Han knarkar Pete ska la ställa in jämt ;) Något jag har lärt mig är i alla fall engelska glosorna tills imorgon. Good for me...
Idag har mamma köpt mig ett par springar skor. Det var snällt av henne för det behövde jag verkligen! Själv så var jag inte på ett så kallat shoppinghumör. Tänkte att jag skulle spara. Men sen åt jag och mamma. Då blev jag skit sugen på att köpa något som jag kunde ha till mina legins jag köpte igår. Så då gick vi in på MQ. Jag älskar MQ:s kläder men hittar aldrig något som jag vill ha. Haha. Så det gjorde jag inte denna gången heller. Sen ville mamma in på Gina Tricot och jag bah "OKAAAJ!". Jag hittar definitvt aldrig något där! Så gick jag mest bara runt och spela dum i huvudet. Men så hamnade jag i ett hörn! Där var den en tröja för bara 49kr!!!!!!! Jag var bara tvungen att köpa den! 49kr är ju ingenting! Men hon i kassan frågade om jag ville avrunda till 50 kr så gick den 1kronan till röda korset, och det ville jag.  Så nu har jag köpt en tröja att ha till leggins... 
PUSS. 


Den är lila.
 


Snuorrig (Y)

Ohja ännu dag i helvetet har gått. Nej men fyy fan. Skolan är fan det sämsta som har hänt mig! HAHAHAH DET ÄR DET ENDA SOM HAR HÄNT MIG! Nu ska vi inte klaga. Dagen har gått fort! Dock har jag gått och blivit otroligt förkyld, absolut jobbigt.. Idag har jag vart inne i stan med Anna. När vi satt på kära Donkis och hade utsikt överhela brunsparken så samlades massa folk, bla poliser och två ambulanser vid spår 1 (?). Jag var bara tvungen att kila ut och fråga någon vad som hade hänt. Anna följde inte med mig så jag som sagt kilade ut. När jag kom fram så var det inte så mycket att se utan jag frågade två tjejer i 20års åldern vad som hade hänt. Då var det antagligen en kille som hade blivit överkörd av spårvagnen! HEMSKT!
I alla fall så fortsatte min och Annas tur på stan. Jag fick köpt ett par legins, en bh och en t-shirt. Laila Bagge har en sån t-shirt! (har jag i alla fall sett på hennes blogg, so so.) Anna köpte en über fin tröja också.
I helgen var jag i värmland. Den här helgen bestod mest av mat, sovning och skidåkning. Ganska skönt. Har träningsvärk i benen efter första längdskidturen på 5-6 år. NICE!


Jag och min kära mammi i skidspåren! OHYEAH!


Jag har sett framemot den här t-shirten länge! Nej men liiite pytt...

Osocialt=Snyggt, Socialt=Fult. WHY?

Jag är fantastiskt trött och borde nog sova. Men jag orkar verkligen inte morgondagen. Idag har vi haft spelning, det gick la helt okej. Tror jag. Idag har jag även insett att jag har tagit ett längre  steg emot att bli elak, eller nej. Jag gillade det. :) snestreck puss.

Jag lägger upp bilden pga mitt behov av överskotssenergi.
  

Den är stor, flyger och kräks! = Spyfluga...

Idag har jag varít väldigt trött nu på eftermiddagen. Kan bero på den underbara bodypump vi körde med fotbollslaget imorse. Nu iaf sitter jag framför datorn. OVANLIGT! Jag har planerat morgondagens bussresa med Anna-(älskling)-bus. Vi ska och åka skridskor med skolan. Hoppas man lär sig att bromsa. Mamma kom nyss in hit till mitt rum med choklad, goett.
Helgen har varit lärorik, eller ja, mer eller mindre. Ena stunden känns det som om hela världen har rasat samman. Men det blir bättre! Man lär sig av sina misstag. Eller det kändes inte som ett misstag för stunden. Men som sagt. Det blir bättre. Bättre mat, bättre tider. Höhö.
Pusss!

 
För du är det finsaste jag vet!  :)

E är min favorit bokstav och jag saknar dig sjukt mycket!

Hellluu!
Jag har tråkigt, funderar på att gå och lägga mig snart. Eller jag vet inte. Klockan är inte så mycket trots allt. Jag har nog tankar på allting just nu. Höhö. Idag har jag i alla fall varit med Anna. Vi åt Ben & Jerry och sedan kom hennes kompis David. Han var trevlig. Då åt vi mer glass :)
Jag har precis pratat klart med min söt! ÅH<3


Det var Anna som sa att jag skulle ta bilder från mottagnafiler. Dock kunde jag inte ta vissa, höhö. JAG DÖDADE ALDRIG SKALBAGGEN! Om jag minns rätt :)



Arvikafestivalen, here we comes!

GÖÖÖÖTT MED KÖPTA BILJETTER TILL ARVIKAFESTIVALEN NU!!! Jag och Anna kommer ha dom roligaste tre dagar i hela Svea rike!  GAAAH VAD JAG LÄNGTAR!!!!!!!


Varför ger ingen mig mat?!

God afton!
Det har varit en lång dag. Fast nej. Även om Anna väckte mig kl.06.03, så har den faktiskt gått ganska snabbt. Antagligen för att det är skola imorgon. FUCK FUCK FUCK! Jag är väldigt hungrig, magen typ kniper.
Igår var det en rolig dag. Jag gick hem till Linnea och spelade något fint "rädda kycklingarna, mamma!" spel med Linnea och Alice. Sen åt Linnea och Alice pizza på gula kiosken. Jag gillar tha Jukebox på gula kiosken. Fast dom har bara mat där nu... RIKTIGA gula kiosken, jag saknar dig! Efter det gick Alice hem och i utbyte kom Anna. Vi hade det väldigt roligt. Blod, svett och tårar. Kanske.


Jag och Anna är snygga. På Linneas toalett kan man inte håla mobilen stilla...

Tv:n är en bra start på dagen.

Mitt första inlägg som jag har väntat med så länge på att börja skriva. HÖ-HÖ. Nej men det är roligt...
Igår så åkte jag och några till in till stan för att vagn/bussluffa där lite. Men det var svinkallt ute. Så vi åkte till Haga efter en hel del springande. SKÖÖÖÖNT att få sitta på Café i vämre!!! Efter en hel del tjötande om att få gå av Mari och Sebastian så gick vi upp till Skansen Kronan.
Elin- NEJ! Det är typ 500 trappsteg upp dit!
Sebsatian- Nej, typ 20...
Vem hade rätt? Jo, JAG. Som vanligt... :) Men vi gick upp i alla fall. Det var sjuuukt fint att se stora delar av Gbg i brand. Haha nej. Men det mesta lyste faktiskt. Det hade varit finare om det inte hade varit så sjuuukt kallt. 

Idag blir det nog att umgås med Linnea och Alice :)

Liiite bilder från igår, som är otroooligt vackra! 


Mari, Anna och Linnea. 

Sebastian och Timmy är överglada. GÖTTANS! 

Jag HJÄRTA suddiga bilder. Kanske. Ibland.
  


RSS 2.0