Imorse hade jag ont i min arm, sen hade jag inte det längre. Nu gör den ont igen.

Sommarnatt, när jag svävar fram i mörkret!

Haha, som Anna och felperson har fått reda på idag är mina tre tankar. Vilket motsvarar saker som jag vet inte vart dom kommer från. Haha, jag vill ha sommar iaf! Vilket det är imorgon! Eller iaf 1 juni, det gillas med att det är studiedag på onsdag så man får göra vad man vill imorgon. Kanske. Tur att det inte är snö ute idag, för min dag har varit fantastiskt ointressant som vanligt. Men ändå har jag jävligt roligt varje dag. Och varje dag blir jag bitchblickad av yngre människor, typ roligt? JAA! Dom är så mycket coolare än mig antar jag. haha. Jag är trött och ligger här och skrattar åt mig sjäv. Får såna konstiga idéer.


Inge konstigt alls..


FEEEEEEEET! ♥

Jag har lust att resa någon stans, jag har lust att shoppa, jag har lust att sola, jag har lust att sova och jag har lust att få en gudomlig massage eller något. MEN jag ligger halv död i soffan, knöör i mig chips och cola. Eller har slutat nu för mår ju dåligt haha. Jag är jätte avundsjuk på Anna som ska åka till Turkiet på lördag, kvinnan är ju typ redan brun! Jag kan ta hennes brunhet hon kommer få.. Snart är det mat också, fan. Vilka problem jag har!

Jag har hittat lite bilder sen förr!

Jag och Anthon, tror vi är så där att jag är typ 4 och han ska fylla 3. Älskar att vi är såna hästmänniskor!

Grekland för herrans många år sen. 6år kan nog hända att jag är. Snorkel Torkel♥ Och Anthons badbyxor slår min bikini faktiskt! ♥


Jag på midsommar 96 eller något i den stilen. Älskar min mammas stil i bakrunden, hoppas verkligen hon bytte om innan firandet börja! Haha


Min mormor är wunderbar!

Blev vaknad tidigt idag med, blir la så när man sover på soffan. Sitter nu och tittar på reprisen för Eurovision Song Contest med min mormor. Min mormor tycker att alla som sjunger skriker bara, inte sjunger, bara skriker. Nyss var det Frankrike:

Mormor
- Men dom kan ju inte tycka dom är fina!
Elin- Joodå, så farligt är det inte.
Mormor- Men när dom har håret så och knappt en kjol som täcker rava (röven på värmländska). Idioter!
Elin- Tss, ge dig. Folk gillar det. Haha, ganska roligt att kolla på ju!
Mormor- Gud bevare mig! Idioter som hoppar runt så där. Vad betyer det där Alé?
Elin- Kan inte franska, men jag antar la att det är något sånt glädje rop som: HEJA! Typ eller något.
Mormor- Men att dom inte skäms! Hoppar runt så som dom idioterna gör där nere i Afrika!
Elin- Hahaha! Mormor, mormor...

Min mormor är så fruktansvärt rolig! Man kan inte motstå att älska henne typ! Haha.

Grattis Mamma på morsdag också! :)


Min och Maris presenter till våra madres. Såna plast grytlappar grejer som finns. As nice är dom haha. Känner att jag vill hjälpa mamma nu med maten framöver. Mamma blev iaf jätte glad! :)



Jag luktar Annas parfym, jätte mycket. Undrar varför..

JAG HAR HAFT TUR! Men det är hemligt :)

Kom nyss hem från Anna, där var jag idag. Är mongo trött nu och har lite ont i ryggen. ATTANS! Imorgon är det morsdag, ska kanske ut och äta med Mamma, moster och mormor. Hoppas det. Annars blir det nog bara att plugga spanska, attans igen. Eller ja maten skulle ju vara fin. Men känns elakt mot pappa och dissa han här hemma? Jag vet inte. Får ta det imorgon. Är juu så trött nu. Iaf iaf, haha. DAGEN BLEV LYCKAD LITE ÄNDÅ!♥


Trasigt och blött, men vi lyckas ändå!

God morgon!
Jag tror inte riktigt det är min dag idag. Först vaknade jag vid halv 11 (?!), min mormor frågade om jag ville komma och dricka kaffe med henne. Men jag ville duscha först. Jag hittade exakt det jag var sugen på att ha på mig idag, men då hänger mina jeans jag hade tänkt att ha till och torkar sig! Så jag vart tvungen att börja tänka nya banor. Så nu blev det iaf att ha på sig randigt från MQ. HÄHÄ..  Sen så drack jag och mormor lite kaffe, det fick bli vanligt svart kaffe att stå ut med. Orkade inte hämta mjölk eller socker. Sen så kom mamma och pappa och drack kaffe med oss. Riktigt trevlig stund! Sen så skulle jag sätta mig vid datorn, men då hade ju hela internet fuckat upp sig. Så jag tänkte laga det, efter typ en miljon försök så lyckades jag. Precis när jag hade satt mig vid datorn igen så sätter pappa in någon jävla sladd på utsidan så vi får strömavbrott i hela huset. Men pappa visste att det bara var en pigg man behövde pilla på så skulle det fungera. Så sen behövde jag bara vänta några evigheter för att det skulle fungera igen! Så nu hoppas jag att allting ska vara bra resten av dagen! :)

Igår så började vi 9 och slutade 10.30. OTROLIGT skönt! Jag åkte hem och åt korv med mammi. Sen så tog jag och Mari tid till oss och åkte in till stan. Vi hade verkligen trevligt! Fick köpt present till morsdag. Jätte fin! Jag och Mari tog vägen om källaren i nordstan. På hissen på vägen upp tryckte vi in alla knapparna så den näste som skulle åka vart tvungen att åka med hissen som den ville. Gud va roligt det var! HAHA. Vi blev trötta sen, stackars oss. Så när jag kommit hem gick jag nästan direkt och mötte Linnea. Vi åkte vidare till skrabbe och träffade David och hans granne Alexander. Men jag och Linnea fick ett erbjudande och lämnade David och Alexander, om det inte var dom som lämnade oss. Men iaf så hade jag och Linnea tur i oturen! Vi är inte så fail ändå. Jag gillart! Haha. Men efter mycket roligheter åkte vi hem till Jyrkis med David. Jyrkis ville inte ha oss där men vi var där iaf :)

Nu har jag blivit ebjuden att följa med in till stan. Ska nog göra det, myys myys.

PUUSSSSSSS!


Ljusblå älsklings chinos -  Cheap Monday. Köpta på Åhléns dock haha
Lady Gaga t-shirt - New Yorker i Budapest
Spindelmannen strumpor - HM!
Vanlig cardigan som jag inte minns vart jag har köpt :)

That's sooo Elin och Linnea style (humor) !


3 veckor kvar av lidande!

Här sitter jag. Sommaren är utanför, eller ungefär. Men känns inte som den riktiga sommaren börjar för än sommarlovet börjar. Men bara tre veckor kvar exakt! SKÖNT! Tre veckor brukar gå snabbt. Har lite mycket kvar bara, ska skriva på so:n snart. Ska få upp lite energi först höh. Nästa vecka tror jag att jag har spanska och matte prov, usch. Imorgon ska det vara "konditions test" också. Synd för mig som inte har någon kondition, men får la vara envis och ta mig igenom det iaf.

SOMMMMMAAAAR! 3 VECKOR KVAR! GUD VAD ROLIGT VI SKA HA FOLKS! ♥





(Saknar mina ballerinaskor, att det ska vara så djävelusiskt svårt att hitta nya..)


Bilder från förra sommaren typ. Den här sommaren ska jag ta egna haha! Eller bilden på cyklandes Mari har faktiskt jag tatt.. :)


Gris.

"Mors lilla Olle i skogen gick, plockade blåbär och KVALSTER han fick"

Jag har alltid tyckt David sjunger fint och så. Men när han börjar dra in kvalster i sånger när han ska sjunga nattvisor blir man ju förvirrad. Stackars mig.. och Olle som har fått kvalster..

His super sweet konfirmation

Göttans åt det glada folket!♥

Helgen har spenderats i Hottieland, eller Värmland som är dess lite mer "kända namn". Jag har verkligen haft en trevlig helg om man säger så! Lördagen behövs inte sägas så mycket om ;) Höhö.
Söndagen iaf så var det Anthons konfirmation. Riktigt trevligt. Dock är jag lite besviken på att inte konfirmanderna gjorde mer saker i kyrkan. De sa ungeför 2 meningar var eller något. Ganska kasst, men men. Efter det var det kalas hemma hos Anthon. FULLT MED FOLK! Trängdes nästan, men trevligt var det. Anthon fick massa pengar, blommor, sånt annat man får på sin konfirmation och MOPEEED. Det var typ hans "dröm moped" så det léendet man såg på honom där slår ganska mycket. Underbart att se honom sååååå glaaaaaaaaad! Eller ja, Anthon brukar la vara glad, men liksom ni fattar.

Idag har jag varit i skolan. Inte speciellt lång tid kvar nu, gött! Vi slutade strax efter 11 ( börjar bli som en vana typ?) och åkte till San Remo med Linnea, Ellen och Alice. MAT! Sen åkte vi hem till Mari där hon och Anna satt. Vi fixade lite grejer med filmerna vi gör i skolan.. Tillslut tröttnade man och gick hem.

Jag kom nyss hem igen från att varit och handlat. Hämtat mitt moppekort och systers körkort, ytterst trevligt! OCH nu åt jag upp det sista av min glass, hähähhhääh.


ANTHON! Bästheten ligger i släkten!


Kärlek till skogen.

Definitivt härlig dag idag! Wunderbart väder! Iaf värmen!
Det var spexfoto idag, as nice! Haha. Kommunist, Javissit! Älskar att vi (en del av klassen) var kommunister. Det är verkligen ingen av oss är kommunist, tror jag. Så det var sjuukt roligt. Efter det fick vi sluta. Klockan var då 11. Åkte hem och åt. Hämtade ny klädsel och åkte hem till Ellen för att spela in på våran film i svenskan. Måste påstå att vi alla var oerhört snygga! Sen hem och ta dusch, åka till Porthälla och träffa den (kanske) nya klassen. Många störde jag mig på, men det fanns definitiv folk jag skulle kunna tänka mig att bli vän med! Höhöh.
Nu sitter jag iaf här. Imorgon åker jag till värmland. Det ska bli skit skönt. Upp till skogen och komma ifrån lite. Hela min barndom vilar ju där, så bara att komma upp dit gör en glad. Alla problem här i Göteborg glömms liksom bort. Jätte skönt, verkligen!
Måste skriva på mitt teknikarbete nu. Det ska vara inlämnat imorgon och jag har inte börjat än. GAAAH!


David David David min vän, David är en riktig kompis.  (Egetnligen ska det vara Sven låten handlar om, men jagtror inte jag känner någon Sven)
Annas bild är det också, men blir tvungen att ta den för mina egna bilder är så fula :)
Den vita kvinnan och mörka mannen  till vänster om oss kysstes aldrig. Damn! :(


Gäsp.

Jag är trött. På de senaste två dygnen har jag sovit max 4 timmar. As nice. Ska nog sova när som helst nu. Sitter bara och slöö pratar med folk på msn. Orkar inte gympa imrgon, är för lat. Jag är 19 månader för ung tycker en människa. Han är galen, sitter och skrattar åt honom. Så vi ska nog ta det över en kaffe.


Ellens bild, fööölåttttthhhhhhhh♥


Hemma från Budapest!

Grattis Anna! Lite fudge på att du också är 16 år nu. Känner mig inte liga överlägsen längre.. Hmm. Men som sagt grattis! Hoppas du får en underbar födelsedag. Jag älskar dig, vännen!

Home sweet home.
Jag tycker det är synd att det är över nu, det vi hade längtat efter så länge. Men vi har haft så otroligt roligt så man lär verkligen ta sjuuuuukt mycket bonk för att inte minnas denna helg, eller ja weekend. Orkar inte skriva mycket idag, har inte sovit något på nu drygt35 timmar. Det började med att ALLA skulle dygna sista natten, eller många tror jag skulle det iaf. Men så satt vi i alla tjejernas "barnhemsrum" och pratade. (Jag och Anna hade eget rumt, lyx!) David och Alex vågade inte sova hos killarna.. Fjantar! Hah. Sen så blev alla rejält övertrötta. Vissa ville sova så vi pigga och glada gick upp till mitt och Annas rum. Där blev jag och David lite trötta så vi gick ner till barnhemmet igen. Där la vi oss i en våningsäng med roligt folk under. Blev inte att vi somnade, vi höll nästan på att göra det. Men då kom folk in. Anna och Linnea var helt otroligt jobbiga! Men dom satte iaf fart på mig, haha. Sen blev jag och David tvungna att byta säng så vi hamnade över Linnea och Anna. Vi hade inget täcke eller kudde så vi fick klara oss med kroppsvärme och Davids über snygga nya tröja. Men mongona under oss kom på att vi kunde dra upp till mitt och Annas rum, mycket springande! Där la vi oss skönt framför MTV. Jag var så otroligt sugen på kyckling! HUngern tog över mig!! haha. Sen så kom jag på att jag kunde ta en dusch så skulle mitt hår bli torrt vid sju tiden automatiskt. Klockan var nu runt 5 på morgon. Jag tog en dusch och när jag kom ut ligger de tre svinen och soover!!! Jag började prata med Anna, men tror inte hon var vid medvetandet. Så jag kröp ner bredvid David och kollade på MTV. Var fruktansvärt pigg! Så jag tog på mig kläder och började göra mig iordning. Sen så satt jag i sängen bredvid en sovande David, lyssnande på sovande Linnea och Anna och tittade på massa musikvideos. AS NICE! Blev dock sjukt kissanödig hela tiden av all cola. Damn. Efter ett tag vaknade dom. Och jag hade inte sovit en blund. Det har jag inte gjort än idag!
Det blev långt iaf så kan skriva snabbt om alla dagar:

Fredag:
Ankomst och vi åt konstig mat på hotellet. Sedan var det promenad genom stan.

Lördag: Busstur med rolig guide. Mat på saluhall (råkade bli Burger King) och marknad där. Blev köpt kommunistiska hattar, annat krigsgrejs och allmänt kommunistiska föremål. AS NICE! Efter det ett halvtråkigt museum. Sedan bad på riktigt roligt badhus. Hotellet, övertrötthet och inspellande av kommunistfilm av mig och Anna. Under den tiden hände ju mer eller mindre oväntade saker..

Söndag: Shopping! Flera timmar i stort varuhus eller vad det heter. Fikande och ätande ingick  haha. Efterdet enligt mig ganska meningslösa grottor. Därefter Café, åka taxi med rolig gubbe till hotellet och god mat på Jesus restaurang. Sedan detta roliga on tha hotell.

Måndag: Annas födelsedag! Hemfär där Timmy var bad-ass i dramat. Annars var allt ganska slappt.




(Anna gilllar posen?)




Något trött i Davids underbara tröja?  JA!


I'm hung(a)ry

Om knappt två timmar ska vi vara på flygplatsen nu! GÖTT!!!!
Jag är hungrig och mamma ska nog göra lite mat åt mig nu tycker jag. Och om några timmar är man i Ungern för första gången. Ganska spännande, är lite lätt förvirrad på hur det ser ut i Budapest egentligen. Men det är säkert fint. Just nu pratar jag jag med David på msn, han är väldigt kille. Skönt för honom, tror jag. Just nu är han iaf ganska elak, han säger att gubbar med håriga armar ska komma.. Fast David är min vän och kommer skydda mig! HA på er, jävla, äckliga, håriga gubbar!!!

HEJDÅ GÖTEBORG, SVERIGE, SKANDINAVIEN, NORDEN!





 


Chewbacca ?

HAHAHA! Kissie förgyllde verkligen min kväll! Har inte sett något roligare på sjukt länge! Hon fick verkligen Blondinbella och hon dära Tyra (ingen aning om vem det är) att bli frustrerade. Såg det på dom. Kissie är fan bäst!
Nu iaf ska jag nog lägga mig, snart. Har precis lugnat Anna lite, hon vill ju sitta bredvid mig på planet. Alla vill ju detta, men Anna ska nog få ställas först i kön ;) Ska bli väldigt roligt iaf att komma iväg! Kommer nog bli as kul!

Menmen, ska upp jätte tidigt imorgon. Senast nio om jag ska hinna med allt, jo Viktor. Det ÄR tidigt! Haha.

Puss.

 


I try to laugh about it

Ännu ett inlägg av moi!
Har ytterst tråkigt.

Sitter och lyssnar på Abba för min pappa tyckte jag och han skulle lära oss dom låtarna. Min pappa är så rolig ibland. Dom har iaf åkt nu, skönt. Linnea har åkt till Rikard också, såå det är freee time i någon timme. Väderet suger och jag har ingen cola, höhö. Skulle vart det bästa för dagen om jag hade en cola bredvid mig. Men nu är det så att jag orkar inte springa ner till gula kiosken och köpa en. Trots att det inte är en kiosk längre..
Har hittat underbara byxor på Åhlens! De finns nog på Weekday också eftersom det var Cheap Monday. Jag ska nog ta och köpa dom nästa vecka. Hinner inte det nu och imorgon bär det ju av till Budapest! Min klass är nog ganska störd ändå som väljer att åka på klassresa till Budapest. Finns ju andra ställen haha. Menmen, det kommer nog bli skitkul. Måste packa, men mamma har typ tvättat alla kläder så dom är blöta. Hon typ tvättade dom som redan var rena, man vill ju inte vara smutsig i Budapest. Men ska nog kolla lite vad jag vill ha med mig, börjar dra ihop sig. Måste egentligen börja skriva på mitt Teknikarbete, med tanke på att det ska vara inlämnat på tisdag och jag vet inte om jag orkar skriva det på måndag.

Alla dessa rykten om att Ellen Pompeo ska lämna Grey's Anatomy gör mig förvirrad. Det står ju som tur är att hon inte ska lämna förän om två år isf. Ganska skönt. Vad ska hända med McDreamy då? Och vad är Grey's utan Meredith? Usch.


Dom ska fan köpas!


Huvudet i sanden

Morgon efter morgon vaknar man. Ganska skönt. Tänk om man var orolig för att inte vakna nästa morgon. Då måste man ju dö liksom. Haha, men usch. Nu är jag iaf nyvaken. Har bara sträckt mig efter min dator som nu ligger och mosar mig. Gäsp efter gäsp och halsovade till musik. Tur att telefonen ringde så mamma slutar tjöta på mig om allt jag ska veta om Budapest. Gaah, trodde det var jag som skulle vara närvös. Höhööö.
Igår så var det en sån konstig festival grejs i skolan. Helt meningslös. Så otroligt tråkigt! Efter det iaf så åkte jag och folk vidare in till stan. Anthon och hans konfirmation skulle på Liseberg i pisseregnet. Men dom är ju trots alla värmlänningar. Så då åkte jag och Linnea dit. Kul Kul.  Kvällen blev mer dramatisk med arga telefonsamtal. Så nu känner jag verkligen för att stoppa huvudet i sanden.
Idag blir det nog mycket packning. Jobbigt..

Bajs.




¨
Joel Lundqvist, myyys.




Hör inte hemma där :)

Shuuue bre!
Klockan 10.20 ungefär kom jag in staplandes i mitt hus efter att ha varit och vandrat. Allt startade igår, pappa fick köra mig och Ellen till skrabbe för jag tyckte det var så pinsamt med denna stora väska, höö. Sen bar det iväg. Usch, jag har lovat mig själv att inte gå ut och vandra så här någon mer gång. Om jag ska sova i tält så får det vara en bra anledning till det. Att ligga sked med 6 pers kanske inte är det bästa i ett litet tält. Men varmt vart det iaf. På kvällen blev det mycket skitsnack framför brasan (?). Men det hände mycket där, jag råkade tutta eld på Jacks snören, Anna blev nästan utröstad trots hon var imun och Alice blev en ovanligt mysig lärare. Hände ju mycket mer menmen, vad som hände framför den brasan stannar där.
Nu har jag varit hemma lite mer än 5 timmar och 4 av dom har varit sömn. SKÖÖÖNT!

Mycket lite bilder. Ett och två har jag snott av Anna, men blev tvungen. Hoppas det är lugnt för dig! PEACE!


Angered centrum ♥


Power to Facebook i mobilen :)¨


Jag och Anna tar en powernap. Yeah!

Förlåt!

Vet inte om du kollar här förtillfället, men om du gör det, FÖRLÅT! Ring mig snälla, eller sluta klicka mig. vet att  det är dumt av mig att inte veta. Men snälla du kan la prata med mig iaf?! Saknar dig!


KÖPT!


GALET GÖÖTT!

Ursäkta bilden. Är jätte blek jag vet. Men det är lugnt lång tid kvar att hinna bli brun tills den 15juni. Dampfoten kan jag inte hjälpa, ser handikappad ut. Kanske är det? Jag vet inte. Den bara dök upp. Att allt är suddigt får jag tyvärr skylla på denna jävla tant som sprang in i mitt omklädningsrum precis när jag skulle ta kort. Eller ja lite innan, men tyckte det blev lite konstig stämning när jag väl tog kortet. Jajaja, alla är vi la damp. Gillar klänningen iaf otroligt!

Nu ska jag nog kila iväg ut i regnet och gå till folket! YEAH!


God moron världen! höh

Wake up in the moring... Årets än så länge låt kanske? Klockan är ungefär tjugo/kvart i åtta just nu. Den är 42 så kunde inte bestämma mig. Jag ska gå till skolan halv nio funderar jag på. Så kommer man halv lagom till klockan nio. YEAH!  Just nu har jag precis flyttat över korten och pengarna jag hade i min gamla plånbok till min nya. UHGHA! Jag älskar verkligen såna här små uttryck man kan skriva opp. Idag ska jag, de tre vännerna, Jerry och Anna åka in till stan antar jag. Skulle varit trevligt om vi var alla 6, självklart skulle man inte motstå om fler följde med. Ganska skönt att ha en morgon då man råkat gå upp alldeles förtidigt. Ska snart nu dricka mitt morgonglas o'boy. Den stunden är den bästa på hela dagen kan man nästan säga. Så får man en perfekt kick när man kommer till skolan så man slipper all deppighet. Tur så är det elevensval. Antar att vi ska öva på saker? Haha, inte direkt jobbigt. 
Men nu måste jag göra mig iording. Har mycket kvar...
Ha en bra dag! (eller som min mamma säger: Gö dig en bra dag!, hon menar något med att ingen annan kan göra din dag bra. Men det kan man ju..)  



Har snott bilden från Anna, men jag gillar sättet att blotta mig efter gympalektionerna:)

Kärlek!

Såg precis världens äldsta och gulligaste par gå på vägen i vårsolen! Blev helt varm i hjärtat. Träden börjar bli gröna och solen skiner. Är verkligen kärlek ute! PUUUUUUUUUUNKT.

Nationella prov är överskattat

CHAA!
Sitter lycklig i mitt kök. Känner mig lite schizofren eftersom jag  ändrar mig hela tiden. Men liksom det är överskattat att tänka så, precis som NO och Nationella prov. Överskattat är ett sånt här sjukt underbart ord som egentligen känns meningslöst och vet inte riktigt vad det betyder.
Dagen idag har varit bra, eller ja. Om man räknar bort det maxade IG jag kommer få på nationella i NO. Jag tycker egentligen det känns lite skönt. Älskar den känslan när man inte pluggat på prov och sen kommer och ska göra provet och inte kan något. Men det löser sig!
Imorgon är det torsdag, torsdagar är inte speciellt jobbiga. Kanske, kanske. Men vad ska man göra åt det? På fredag börjar elevensval och vi ska la börja planera vandringen vi ska göra måndag till tisdag nästa vecka. Missar min systers studentbal känner mig lite elak för det, men liksom finns ju kort och hon hade nog bara tyckt jag var ivägen och sånt när hon springer runt här hemma. Sen på onsdag är det sån här "festival" på skolan. Tycker det är lite löjligt och överskattat. Torsdag är man ledig och fredag draaaar 9A:2 till Budapest YEAAAH! Det var typ 24 grader där idag sådet kommer wunderbar tror jag. LÄÄÄNGTAR!
Måste dock skriva om min kärlek Charles Babbage som är någon matematiker. Men fattar inte vad han har gjort. Verkar ha kommit på någon diffrensmaskin och analysmaskin, som ska antagligen vara föregångaren til datorn. Men är inte det skrivmaskinen? Äh, jag får la komma på något om inte Wikipedia räcker till!
PUSS.  Euw..


Challeboooii är söt. Kan dock inte hitta mitt Jesus block där jag kan skriva upp allt om honom..

Djupt deprimerad!

Sur, sur och åter sur. Ja, det är jag verkligen nu. Jag hatar det här! Men kan fan inte hjälpa att alla är så tråkiga! Vill här ifrån så fort som fan! Orkar inte en till stund i detta tråkiga GBG! Imorgon kanske jag får reda på något roligt, men antagligen inte. Fan jag pallar inte att ha det så här! FINNS INGET JAG KAN GÖRA!!!!!

Coco Pops! ♥

Nyvaken framför mtv. Kan inte bli mycket bättre. Dock tror jag att jag har drabbats av en förkyling. Fredagen var min röst helt störd. Kom och gick. Men sen på igår så vet jag inte vad som var fel, men när jag kom hem så typ rann min näsa som en vulkan på island haha. Och idag har jag hostat hela tiden under mi n vakna tid och näsan värker som fan. Man vet inte va man ska ta sig till liksom.
Min mamma har köpt Coco Pops så att jag ska börja äta frukost. Men tror jag äter det mer under natten. Usch! Jag borde verkligen sluta äta så himla mycket! Speciellt inte på natten! Men ska nog skärpa mig nu och tänka mer på min hälsa haha. Men jag älskar verkligen Coco Pops så får la äta upp det paketet vi har här hemma höhö.

Igår var jag och lite folk hemma hos Jyrkan. Jag har inte skrattat så mycket när jag har varit "normal" på länge. Fyy, det var en sjukt rolig kväll folks!
Ska kanske komma ut nu, vill inte att hela söndagen ska försvinna som vanligt!


Det är maj och solen är underbar!


RSS 2.0