Jag har förlängt min vighet :)

Hänt mycket på sistonde? NAAH! Bara vart i Trysil osv. Men det var riktigt roligt.
Idag har jag strosat omkring in tha school, var hemma hos Linnea under lunchen, nu hemma och sedan iväg igen må jag tro. Musiken idag var rolig, det var nya grupper/låtar när vi spelar i band där. Jag ska spela keyboard och det är svin enkelt på låten Inga-Lill med Rolandz. Haha, det var inte jag som bestämde, men orkade inte bry mig. Lite kul med dansband ändå. Jag hitta massa fräcka "sounds" på keyboardet. Men tröttnade tillslut på att leta, så jag dampa omkring lite. MYYS!
Püss.


Jag tycker att det är roligt, DAAAH!

This is the part when your pants goes brown..

Idag är det Alla hjärtansdag! GÖTT! Haha, jag minns förra årets...
Jag har är helt slut i kroppen, ganska skönt. Skrattar fortfarande åt min och Anna övertrötthet igår. 
Ikväll ska vi nog till Daniel, eller tror det iaf?
JAG ÄR TRÖTT OCH KNARKAR THE MIDNIGHT BEAST BRA VERSION AV TIK TOK!!!! Älskar den! ♥
Haha, nu ska döda beslutångesten och hitta kläder att ha på mig... 
PU
SS.

 
Æ


Copy pokerface look... <**>

Hellu! 
Natten var hemsk! Haha, jag skulle vakna innan tre men jag "försov" mig till klockan sex så jag såg bara när utomhuselden tändes.

Nu är Anna här och alla är glada! Vi har sett på Melodifestivalen och vi hejade på Polly. Åh så sött å gott det eee! Vi har spelat Tjolahopp också, jag vann! GÖÖTT! Anna sa att jag kunde alla frågorna, men det kan jag faktiskt inte.. Så mycket vi skrattade åt det spelet har jag inte gjort någon gång. Helt plötsligt fick folk hundar. YEAH!

Nu har vi suttit och tagit bilder på oss själva, tyvärr har jag inte något bra lyse i mitt rum, 50%av lamporna fungerar. Knappt. Den ena är fan klen också! Men camen fungerar bra också!
Sen så har vi en favorit låt tillsammans :)
PUSS.



Vi är sööta faktiskt.

We love this one!


Små egna bara..

Jag är trött och pratar med folk på msn:
Elin- 123 allihopa i ett träd, kom och se när alla trillar ner.
Anna- Jag kommer
Elin- Asså det är den låten som går så (länkar låter 3 med Britney Spears på Spotify)
Anna- Jag hatar när smurfarna sjunger så på svenska!
Elin- Asså det är min pappa som sjunger så...



Hehe, jag skrattar iaf!

PUSSS!

Kom, säger dom.

OHJDÅ! Vilken dag! Eller man kan ju inte klaga. Det svenska nationella provet i läsförståelse var inte så farligt. Nej men dagen har varit bra. Kunde ju varit roligare, men men. Jag har även tagit spruta idag, kändes knappt. Jag är typ coolast i världen eller något (Y)
Hoppas det blir stan snart, hehe. Och så har jag sjukt mycket lust att se den där Valentines day som kommer på bio den här veckan någon gång.
Imorgon ska min klass iväg och simma, dock kan inte jag följa med. Lite tjejproblem...höhö. Nej men jag ska ut och gå i tre dagar ist! Hoppas någon mer har tjejproblem eller något annat. Skulle ju verkligen vara roligt att sitta ensam i skolan i några timmar. FYY.
Sen på torsdag är den nationella igen, då är det fan mat som gäller!
PUSS.


MIN STOLTHET! hähä..

Inget liv, utan stil, går på ångor

Tredje inlägget idag! Det är sjukt. Men jag har en sjukt tråkig dag också. Jag sitter här i min fåtölj, känner mig lite mysig faktiskt. Msn är som min räddning på dagen. Där kan man sitta och prata med undeerbara människor till såna människor man egentligen skrattar åt. Men det gör jag inte. För just nu är dom underbara. Haha.
Familjen är faktiskt ett bra band. Eller ja faktiskt var la att ta i. Dom ÄR det. Min fina rubrik kommer från dom, ur låten "Det lilla livet". Klockan är snart nio och om jag känner mig själv så kommer jag vilja sova snart. Jag är så fail. Men så var det all No till imorgon också. Jag orkar verkligen inte med den! Känns onödigt att ha ett "förhör" några veckor innan prov på samma skit! Ahja, inte min hjärna som kom på det. Jag har kommit på att mina tankar alltid blir så invecklade. Haha, asså helt seriöst. Jag tänker en tanke, sen en på den, senare en på den andra tanken osv. Det håller på så. Jag är nog den här personen man egentligen skrattar åt.
Jag och Viktor har haft ett seriöst samtal om vilka kändiskillar som är snygga. Viktor är värdelös på dom. Jag tycker att Viktor borde skaffa en egen vilja och inte tycka som alla andra tjejer :)


Bild från en sommar. Synd att inte minnet kommer ihåg om det var i sommras eller sommaren innan. Men det är Maris fin fina sockar från koster och våran bostad :)



Några minuter senare..

Jag vill shoppa GAAAH! Jag känner vekligen för att köpa något! Usch, man borde inte få såna här känslor. Men jag vill, jag vill!

Skönt att bara dampa av sig det, nu ska jag kolla på kläder! YEEEAAAH! höhö

Sjukt frustrerande..

Igår var jag med Anna, hennes familj (utan bror hennes), lill-killens familj samt Filip och åkte skidor i Isaberg. Det var riktigt roligt. Det var fullt av danskar i backarna och det är ju inget fel med det :) En dansk hade en hjälm med en bläckfisk uppe på den. Det var nog bland det fulaste jag någonsin sett... Sen på kvällen kollade jag och Anna på melodifestivalen hos henne. Riktigt fint.

Idag har jag ont i halsen. Det hade jag förstås igår kväll också men idag jag det ondare. Fyy. Jag har lust att åka och sola mig brun. Rejält brun!


And she was stuck in the middle... Hahaha. Synd att alla gick före när jag tog kort, men annars hade man ju missat coolingarna ;)


Shut the fuck up boy! :D

Jag har varit inne i stan med Anna idag. Vi hade det jätte roligt. Vi kom, vi åt, vi åkte hem. Så var det. Nästan i alla fall. Jag har si sådär tråkigt nu. Förr fanns det så mycket på datorn att göra, men nu är det ljuva "datalivet" förstört. Jobbigt läge. Ahja, här orkar jag inte sitta och skriva mer :)
PUSS.


I will always love the Kungsgatan...

RSS 2.0