Och en snopp

Tjhopp!
Är trött, inte alls ovanligt dock. Senaste tiden har jag varit det pga tha jobb. Nu ska man byta avdelning från Glädjen till Fröjden! Jag som precis börjar lära mig allas namn nästan. Känner att jag kommer få såna barn som kissar på sig nu, ack! It's a hard damn life!
Nu ska jag fräscha upp mig lite så ska jag ut :)
Puss!

Håkan = Sommar, kan man köpa endags-biljett till Way Out West?

Erik Sweetie-pie'<3

Jag började skriva ett inlägg, men kände att det var så fruktansvärt ointressant så jag suddade ut det. Känns bättre så! Känner för att sammanfatta allt:

  • Att jobba är verkligen inte min grej.
  • Har sovit bort hela dagen, ska snart sova igen.
  • Kollar på Spanien-Portugal, inte alls speciellt jätte roligt
  • Jag hejar på Portugal för att Christiano Ronaldo är snygg. Men gör inget om Spanien vinner, eftersom dom redan leder.
  • Jag vill att Erik ska ringa mig.
  • Erik har döpt sig själv på min mobil så som rubriken lyder.
  • Jag fattar inte vad jag håller på med.
  • Godnatt! Haha



Köpt!


Hottentottenlandetvarbratrotsallt.

Home, sweet home skulle jag kunna tänkt mig skriva för ungefär några dagar sen, men nu går det inte längre. Värmland är ett fint ställe! Dit blir det nog fler resor må jag tro, höhö jag är ju aldrig där höhö. Jag är övertrött!

Jag kan inte låta bli att älska denna min! Har ärvt den av min farfar, han har lärt mig den :)

Hopp och skutt hos mormor! Nej, min mormor bor inte i huset bakom. Nästan så man kan tro det, men NEJ! :D

Jönsson, jag tror han kan vara homosexuell.

Haha jag skulle ta kort på Anthon och Daniel när dom cyklade, men gick la sådär.. Anthon är den man ser och  Daniel tror jag är vid den vita bilen i bakrunden, fint kort!
Anthon- Du förstår Elin, det finns inte så mycket här som i storstan. Trots att Grôttve borde vara Edas centrum så får man ändå cykla omkring på en kyrkogård!
Daniel (sten seriös)- HAHA, hur överlever du?!
För er som inte förstår det humoristiska är det så att Daniel och Anthon bor på samma ställe. Stackare..

Cry when you get older


Sittter hemma och fördriver tiden. Vägrar följa med till värmland, dock tror jag eller är väldigt säker på att mina föräldrar kommer få sin vilja igenom. FUCKFUCKFUCK. Tänker fan inte gå ut ur bilen eller så ska jag ligga i en säng hela dagarna. Så får dom se hur dåligt jag mår pga dom. Min mamma har erbjudit mig att jag ska shoppa med henne och så skulle jag få köpa kläder eller vad det var. MEN NEJ?! Jag vill fan ha något mer, händer ju att jag shoppar så med henne iaf ibland! Hon ska fan inte få komma undan så jävla enkelt..
Igår seglade jag med David. Jag var livrädd. Var rädd redan när jag tog på mig våtdräckten. Fruktansvärt äcklig att ha på sig! Fast sen blev den lite skön haha. Men att segla var seriöst det läskigaste jag någonsin gjort, var ute på havet 2 minuter innan jag tvingade David att vända. Seriöst, jag trillade ju nästan i! Haha, eller jag höll på att hoppa ner i vattnet..

That's so not Elin-style haha

Har nyss kommit ut ur duschen efter att ha sprungit till Lillebybadet och tillbaka. Jag tyckte det var lite uppfriskande de första 100-meterna sen blev det som ett helvete typ. Men jag gav inte upp! Så nu ska jag la äta en morot eller något..

Ohja, den här gången menar jag det!

Dags för Elin Wahlström att ta tag i sig själv och börja tänka på sin hälsa. Ska gå och lägga mig nu, imorgon kl. 6 är det dags att gå ut och jogga. Nu jävlar ska jag träna och äta nyttigt! Är as taggad, märks det? Haha

My diet's killing me

 




Robyn är min idol, hon har varit det sen jag var två år. Dock kommer det och går. Men det håller ju i sig! Hon är nog typ som en grund, haha. Jag tycker det är sött att jag fick hennes skiva när jag var två år för att jag gillade henne. Just nu älskar jag hennes nya skiva Body Talk pt. 1. Hon ska ju släppa tre skivor nu i år, eller iaf på ett år framöver. Ska nog köpa denna jag sitter och lyssnar på nu, kommer antagligen att ladda ner den också. Men känns trevligt att ha den på skiva liksom. Blir mer att man trivs med den då, haha.
ROBYN ÄR BÄST, CYA PÅ ARVIKA! ♥


JÄVLA GRIS!

Tack David för en underbar eftermiddag! Hade verkligen jätte roligt med dig! Synd bara att DU inte vågade segla haha! Nej ska erkänna; Det var jag! Det var jag som inte vågade segla!
Synd bara att det finns såna djävlelusiska människor som kan förstöra en hel dag för en. Just nu sitter jag och är så jävla sur/arg! Har inte varit det på länge! Vill fan bara börja riva huset! Bättre med det hela är att det finns människor som inte förstår att någon har sabbat livet för en, utan att dom också börjar som fan! Snälla, hade inte alls blivit sur om mitt liv var över nu! TA DET!

När jag är med David tar jag naturbilder♥

Här är ett hav och en svan.

Här är ett träd och David.

Som förälskad..

.. i kungafamiljen haha. Har fått idén nu att köpa en plansch på hela kunga familjen och sätta upp den på min vägg. Ja, det ska jag nog göra. Ganska fint att se på :)
För ett litet tag sen kom jag hem från stan. Fikade på Espresso House med Mari och David. Riktigt trevligt var det. Jag och Mari har fått våra planer! Hoppas verkligen vi genomför dom!
Nu har jag massa varma bullar på mina ben som bränner mig. Jag lyssnar på Justin Bieber också! haha, självfallet är inte pojken någon av mina favoriter direkt men han är nog seriöst roligast att lyssna på! Såå liten.. Lika gammal som mig tror jag... Baby baby baby uuuuuuh! Haha, han gör mig glad!
Imorgon är jag tillbaka bland barnen...

Själv tagit bilden faktiskt, inte så bra. Men med en trasig mobilkamera förra sommaren kunde man göra allt! ♥


Känner mig inte så vacker haha, men ville ha en bild från dagen och när Mari ändå smygfotograferar oss med min mobil så kan man bjuda på det! :)


Vill också gifta mig kungligt!

Vill ut, men det är dåligt väder. Sablar! Igår var det "tjejkväll" hos Alice med besök haha. Kändes lite som en weird stämning, men så farligt var det inte. Trevligt var det ändå! Älskar fortfarande bröllopet mellan Kronprinsessan Victoria och Prins Hertig Riddare Daniel. Dom är så himla fina! Älskar kungligheter. Satt i evigheter och kollade på den gruppbilden som dom hade tagit. Alla heders gäster var med på den. Min ingifta släkting Lisa Nilsson var på bröllopet, dock så var hon ingen heders gäst. Men ska fan åka till henne nu i sommar, hennes sommarstuga är i närheten av farmor och farfars place. Hon kanske är där under Arvikafestivalen. Då kan ju kanske jag och Anna hälsa på? Jag vet inte. Anna och Lassie är påväg till Piteå nu. Kommer sakna kvinna fruktansvärt mycket! IGEN! Hon kom ju precis hem från Turkland..
Idag har jag pratat en lång stund med min mormor. Blev mycket prat om bröllopet, såklart! Haha, min mormor är bäst på alla kungligheter. Jag ska bli som henne när jag blir stor! Och nu ska jag fräscha till mig och sen hitta på något!
Btw så träffade jag Johan i fredags i typ två sekunder. Hade lust att berätta det, för jag har inte träffat honom på sjuukt länge. Dock så sprang han halvt packad ut genom nordstan när jag gick in. Fick iaf en kram av honom innan han skulle vidare till Metaltown!
Puss!

Nu är det sommar! :)

Kissie, don't hate me for this!

Seriöst jag är så jävla glad att Victoria och Daniel äntligen gifter sig! HISSA MONARKIN! Vem bryr sig om dom tar våra skattepengar?! Det är la samma sak som att de med kommunla jobb får sin lön? Hela kungafamiljen gör ett fantastiskt jobb för att visa Sverige utåt. Varje år kommer as många turister till Sverige för att se slottet osv, sjukt mycket pengar tjänar vi på detta. Jag kan absolut inte hitta något negativt med bröllopet. Jag är verkligen jätte glad att vi har monarki i Sverige!
GRATTIS!

Vill rymma.

Jag ligger i min säng så jag får ont i ryggen. Nyss så såg jag och min syster sista avsnittet för säsongen på Grey's Anatomy. Jag betalde 19 kr för det, men det var lätt värt det! Var ju knappast det dyraste haha. Avsnittet var riktigt bra! Så nu ligger jag som sagt här. Tjötar med folk på msn och lyssnar på musik höhö. Jag smsar med någon som jag inte vet vem det är. Ganska trevligt att spela med! Fast jag stör mig på människan nu :)))
Idag har jag köpt tajta, ljusa, trasiga jeans. Jag behövde det haha, nej men var sugen på att köpa ett par. Imorgon ska jag börja jobba, får se om jag överlever det i 3 veckor.
Puss.


Amir lips.


Nattmat!♥

Sitter hjärndöd framför datorn och har ganska tråkigt, men skönt tråkigt. Äter lite för att jag är hungrig, har inte ätit idag. Eller chokladbollar och choklad! Eller ja, det är ju torsdag nu så det är nog inte så jätte många som har ätit idag. Men isf menar jag igår! Kvällen hos Ellen var väldigt trevlig och imorgon blir det shopping som fan! Vet inte riktigt vilka som skulle med men :)
På msn är det folk som man inte få veta vad dom gör, eller dom säger att jag inte vill veta. Och antar att jag inte vill det heller då. Människor känns så pinsamma ibland!
Puss!

David schteeekte i mina solglasögon. Hmm, får se om han hittar imorgon! Hoppas det!


Schteeek!

Hemma nu en sväng innan jag ska ut igen, höhö. Var i stan med Mari, Linnea, Ellen, Eric, Svanis, Timmy och David! Mys med picknick! Ska bara fixa håret lite och sen springa hem till Ellen.
Puss!



Freedom!

Jaha, då har man ingen skola att gå till längre. Känns ganska skönt, dock kommer jag sakna åren på Trulsegårdsskolan. Har varit en fantastiskt rolig tid! Kommer nog sakna alla i klassen och några till antar jag la. Men får helt enkelt lösa det på ett eller andra sätt.
Gårdagen var sjuukt rolig! Dans för fulla gubbar i Långedrag! Egentligen kan jag sitta i evigheter och bara skriva om allt som hände men det orkar jag inte.
Puss!



Dagen↑

Kvällens bilder kommer så småningom. Datorn dampar, lite.


Sommarlov!

Är hemma nu i några timmar innan jag ska på avslutnings festen för niorna eller ja "balen" som den kallas. Ska bli skit roligt, älskar sommar och fest! haha. Förövrigt var skolavslutningen rolig idag. Kanske beror det på att mitt band fick spela? Haha sjukt roligt iaf att spela inför folk så! Efteråt samlades i klassrummet, folk grät som fan! Höhö, kände att jag börja gråta lite smått med. Men mest nog för att dom andra grät. Fick tillbaka ett brev som vi skrev till oss själva i sjuan, haha! Gud vad roligt det var att läsa det! Jag har verkligen förändrats!
Ligger nu i min säng och ska ta en powernap! Puss.


Riverside, motherfuckers!

Kom hem för en stund sen, bara skolavslutning kvar på Trulsegårdsskolan! YEAAAAAAH! Ganska skönt att komma därifrån, men samtidigt weird att lämna alla. Haha, har nog inte fattat det än. Men det gjorde nog iaf Linnea idag! Haha förlåt att jag skratta åt dig, men blev så chockad! ;p
Det var Cabaré idag också, haha orkar inte skriva om den! Men man fick sig några goa skratt iaf!
Just nu är jag hungrig, dock bara sugen på Ben&Jerry glass. Half Baked! ♥     Ska bara få med mig vännerna nu!

9A:2, byebye!


Dags att sova, äntligen!

Cha bitches!
Kom precis hem från Matilda. Riktigt trevlig käll med tha girls i klassen. Ganska mycket minnen tillsammans om man säger så. Som sagt, kvällen var verkligen trevlig. Tacktack!
Bye bitches!



Inte en lugn stund!

Nu är det söndag och jag har fortfarande inte börjat ta det lugnt! haha, ska snart till Matilda med resten av tjejerna i min klass. Jag har ju nya skor jag måste öva på att gå i! Dah! Men det ska bli kul!

Fredag. Mycket var planerat men ändå satt vi där. Den här gången dock med ingen stans att vara. Men tack till Alexander! Jag och Linnea åkte bort till Davids trackter, mötte upp David innan vi kunde komma till Alexander. Ellen kom sen! FAN VAD ROLIGT DET VAAAAR! Ursäktar mitt förra inlägg, men ah, det tyder på att vi hade det roligt iaf! haha.

Lördag. Mådde inte bra om jag säger så, men jag överlevde stan med Linnea! Vilket som blev en sjukt rolig dag. haha, sjuukt mycket skratt åt inget. Men så blir det la när man är som man är kvällen innan. Åkte sedan hem till Timmy och var där med dudesen, Timmy, Svanis, David, Sebastian (åkte dock snabbt) Sebastian Lindhardt, Linnea, Ellen och Mari. Gött! OCH SEN!  ANNA KOM! MIN ÄLSKLING!!!!! GAAH VAD JAG SAKNAT DIG! ♥

Söndag. Blev väckt vid 10 typ kanske. Skulle handla med mamma, skor och klänning. Blev att pappa också följde med. Trevligt må jag lov att säga! Hittade en klänning på Gina Tricot (faktiskt) som jag ska ha på dagen på skolavslutningen. Sen så hittade jag dessa underbara skor på Bianco! Mamma var bara tvungen att köpa dom åt mig. Så nu övar jag som fan på att gå i dom! Är ju ingen klackskorm människa direkt annars. Haha.

Bilder sen fredags


Ellenpose!

Fint haha!

Alexander och Ellens paraply, hmm..

Linnea på Alexanders rygg.  Ännu mer hmm?..

Lördags bilder

Jaja, Linnea mår bra!

Timmy är modell. Det är faktiskt så!





MINA NYA SKOOOOOOR!! ♥

Kanske inte Sveriges  bästa bild! Men jag älskar verkligen  skorna! Haha


HAHAAHA

JAg sitter hos Alexander, fyy fan vilken kväll!! Vilken kväll det belv! 3

Alexandeer kissar med kuken, och han gillar det. Ellen kisar med kuken utab att hos vet om det det.- Linnea kissar med kussar med mig. David  kissar ,ed affrodite. Det här är kul. Jg minsnn.

Cha Bitches!

Regn, regn och åter regn. Regnet förstör mig dag. Hela dagen har varit fantastiskt slapp. Var i slottskogen med skolan i ungefär 10 minuter kändes det som haha. Jag och Linnea "tog fel tid på bussen" och sen orkade vi inte vara kvar där :) SKÖNT! Blev att äta donkis med Linnea, David och Timmy. Sen kom Daniel och Sebastian också. Satt där en stund och sen gick jag och Linnea runt på stan, nicenice. Nu så ska jag snabbt pigga till mig lite och sedan dra ut. Hoppas verkligen på en bra kväll!
Puss.

David, jag och kärlek till mina förstora converse!


All the young dudes!

What a day! Sitter helt dödstrött och spränger mig själv med musik. Dagen i skolan idag har varit sjukt meningslös. Satt liksom bara där, eller ja. Jag kanske inte direkt sitter så mycket haha. Slutade strax efter 12 så jag åkte hem för att äta. Skulle göra pannkakor, har trots allt MVG i hemskunskap. Men så failade jag med allt, fick nog efter att första pannkakan brändes fast. Då slängde jag ner hela skiten i soporna! Jag ville vara med Linnea, så det var jag! :) höhö. Vi gick och sen åkte in till stan och satt där. Hade seriöst inget att göra! Spelade lite spel i en sån affär, grymma spel asså! Limba, asså han i lejonkungen skulle hitta sina vänner:))) Åkte till skolan och träffade några dudes! Alla åkte dock när vi kom, men David den myysen stannade med oss! Jag hade ju köpt en cola åt honom liksom! :) Vi satt där och pratade lite i regnet, innan vi åkte hem. När jag kom hem kände jag mig äcklad av regnet typ, så bytte kläder! Har på mig mjukisbyxor och klasströjan nu, as nice! Har nog seriöst inte haft mjukisbyxor på över ett halvår! Hatar att ha på mig det, men just nu känns det lite skönt typ. haha. Appropå regn så ska vi fan till slottskogen imorgon med skolan?! NO WAY!

Känner att jag har fått min stalker! Hahaha



OMG!

Jag dööör! Seriöst det värsta Grey's Anatomy avsnittet någonsin! Har precis gråtit klart! Hatar verkligen det så mycket att jag älskar det ännu mer! haha gaaaah!


Jag, Linnea och Amir!

Shuue!

Nu ska jag fan börja mitt nya liv, verkligen leva mitt liv! Haha! Om DU nu tycker jag har blivit SÅN, så ska DU fan få mig SÅN! Än så länge vet jag inte vad ja har gjort för fel, men som du säkert vet sårar du mig rejält. Den här gången är det fan du som ska ge initiativet för att få det löst!

Blev stan idag med Linnea. As nice! Blev en snabb-dejt med Amir också! NICE NICE NICE! That bitch is love! Blir nog min och Linneas tur nu och åka upp till Stockholm och umgås med dig och Kissie! ;)

Puss!


I really hate this pic! Menmen, Amir skulle iväg ju! Snabb-bild!


Dansk musik! FUCK YEAH!

8 Juni börjar leda mot sitt slut och min moster fyller år. Mys!

Skolan idag kan man beskriva med några enkla ord, vatten och att jag är bäst. Vattnet beror på dessa underbara killar i min klass som startade vattenkrig i tekniken och sedan forstsatte med att dem gled på vattnet.. Att jag är bäst vet ju redan alla, men liksom skulle ha sett idag! Jag är fan kung på länder.
*Daniel ritar Afrika på tavlan och en plupp på afrika som ska vara ett land*
Jag- TANZANIA!!!!
Daniel- RÄTT!! 
 Detta kan bero på att Tanzania är det enda land i afrika jag kan, men nej. Jag är nog bäst!

Efter skolan for jag in till stan med Mari och Linnea. Jag smet och träffade ****! Fan vad kul vi hade! Galet gött! Alltid lika roligt när vi ses! Dock är det inte så ofta..


Får fruktansvärda host attacker som jag bara skrattar åt, kan inte andas!!!


Weirdo bild jag snott från Mari. Okej, man kan säga så här: Det är ett tält i det, jag är där inne, David? Tror det är han iaf och sen massa människor!!!


Star Wars nörden jag aldrig blev

Äntligen vardagar igen! haha, fuck no! Det ska vara helg, gott folk!  Är på jävligt bra humör! Kanske kan det bero på att jag ska träffa **** imorgon. Jävligt roligt! Människan är ju nästan känd! Fyyy vad jag längtar seriöst! Det kommer blii sååå sjukt roligt!

Idag har jag inte gjort ett piss. Skolan, den var allmänt trevlig. Älskar när skolan inte är speciellt viktig, utan alla ämnen kretsar runt film! haha. Sen när jag kom hem åkte jag och min syster till Maxi, puss på att hon har körkort! Sen åkte vi hem och gjorde egen pizza, sjuuuukt god! Blev sittandes med penna och pappar för att skriva två bokrecensioner. Så farligt var det inte, med tanke på att jag inte har nog kvar på sjuuukt länge! Sitter nu och taggar helgen! Eller kanske morgondagen med ****, haha. Drabbas dock av fruktansvärda hostattacker då och då. Men livet leker! YEAH!


Systers student! LÖVE YAH!

Söndag

Ohja, vart ska man börja. Helgen har varit lång. Systern tog studenten i fredags, riktigt roligt var det. Sen igår åkte jag och Anthon in till stan en sväng och bara kolla runt. Köpte typ ett kilo godis var som vi livnärt oss på, hah. Är fruktansvärt trött idag. Somnade inte förän strax innan fem eller något sånt igår. Var ute en sväng sen och skulle sola. Men blev ganska fail eftersom det blev skugga direkt när jag kom ut typ, men orkade inte flytta på mig så jag halv sov där. hehe. Nu iaf sitter jag och kollar på film, Anthon åkte ju hem imorse så känner mig lite ensam haha, bra kusin är han! Vi har haft en as rolig helg verkligen! Nu längtar sjuuuukt mycket till nästa tror jag ;)

PUSS.


Haha, som många andra kända personer blev Marie Antoinette utvald att bli påklädd av mig och Anthon. Trodde  jag skulle dö av skratt när Anthon satte en gul brosch på klänningen och sa att hon hade spillt sås!


Oh, ah, fii fan

Haha, helt seriöst så avgudar jag Sean Banans låt Skaka Rumpa. Typ underbar!

Imorgon är det systers student! Folk kommer strömma in. Farmor och farfar är redan här. Jag trodde nästan jag skulle kissa på mig av skratt när vi skulle sätta upp ett sånt festtält förut. Känns som morgon dagen definivt kommer bli rolig:))))))

PUSS.



Studiedag, hurra hurra!

Fint väder ute under dagens gång.

Idag skulle vi spela in svenska film hela dagen, men orkar ju fan inte!!! Så vid fyra åkte jag, Linnea och Anna in till stan. GANSKA NIIIICE! JAAA! TIG KVINNA TIG! Jag var sugen på att skriva men nu är det över. FUCK THE LORD! Imorgon åker jag till Finland! Fan vad roligt det ska bli!!!! :D


I mina påsar finns det skor och shorts! GILLLLAAAAH!!!








Jag ska inte till Finland...


Töntarna (Y)

Väcktes exakt 9.45 av min väckarklocka eller ha mobil. Trodde jag skulle behöva gå upp så tidigt men nu verkar det inte så. Idag vet jag inte ens vem jag ska till och spela in svenska filmen, men det kommer nog bli bra. Nu sitter jag framför tv:n och låter MTV stå för musken.
Gårdagen var weird så jag sitter och tss:ar åt den när jag tänker tillbaka på den. Det börja med att jag, Linnea, Anna och Ellen åkte in till stan, där vi mötte Mari. Det blev inte så mycket gjort där, äta typ. Nästa stopp blev Maxi, köpte allt vi behövde och åkte vidare till Grytorna typ. Där skrattade Anna, Linnea, Ellen och jag åtMari. Men va fan, det var as kul! HAHA, skrattar åt det nu med. TE, KAFFE, ÄPPLE OCH TÄNDSTICKOR! Kan det bli bättre? Nä, verkligen inte! Resten av kvällen var mer random. Vi gick till dom cooola, lurades med vatten och satt i en underbar ring resten av kvällen. Jag vet inte om jag älskar eller hatar gårkvällen, gör nog inget av det. Men vet att sjuorna som finns nu är mycket coolare än min generation..


Bild från Budapest. Anna och jag har en liten bit roligt på en liten bit  fin restaurang. Vi väntar på maaat!

Ska börja ta kort nu, kanske börjar redan idag. Men jag ska iaf ta mycket kort den här sommaren, det är såå bra att ha det liksom :))))) 


RSS 2.0